Jordgubbskvarts och Kiwi Jaspis med trollslända och antikt silverfärgade detaljer

  • 199 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

8mm Kiwi Jaspis (också kallad Sesam Jaspis) och chips av Jordgubbskvarts med en trollslända och antikt silverfärgade detaljer

Passar handled med mått 17 cm (16 cm för en loose fit)
Önskas annan storlek så kontakta mig så ska vi se vad vi kan hitta på

Nickelfritt

Jordgubbskvarts  står för kärlek, drömtydning, handlingskraft, målfokus, balans, och djupare insikt.
Jordgubbskvarts penetrerar hårda skal som vaktar ett sårat hjärta. De hjälper dig våga öppna upp hjärtat för tilliksfull kärlek. Den hjälper till att skapa balans mentalt, känslomässigt och i de subtila energikropparna. De är ett verktyg för nya initiativ på den andliga vägen, och kan hjälpa dig att få insikter och inspiration om hur man kan förbättra sitt liv. 
Jordgubbskvarts används speciellt för att bota apati och för att hjälpa dig att få saker gjorda. Detta är en actionkristall av stark energi som bygger oräddhet, främjar handling och främjar vår produktivitet. De hjälper dig som har satt upp tydliga mål och att hålla dig till dem, som till exempel att hålla dig till ett träningsprogram, en diet eller en ekonomisk plan.

Sesam Jaspis (också kallad Kiwi Jaspis) - står för beskydd och healing
Som alla Jaspis, är Sesam Jaspis en vårdande sten. Den upprätthåller och stödjer oss under tider av stress, och ger lugn och helhet. Ger dig beskydd och absorberar negativ energi.