Mala av 8mm Dendritisk Jaspis och Indisk Agat med antikt silverfärgade detaljer

  • 599 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

Handknuten mala av 108 8 mm flerfärgad Dendritisk Jaspis i jordtoner, 1 10mm gurupärla av Indisk Agat med antikt silverfärgade och matchande grå detaljer.

Längd: ca 123 cm

Jaspis brukar anses som en av de mest vårdande stenarna som finns. Stenen kan hjälpa dig med att få en känsla av lugn och stöd samt ger balans till sinnet, vilket kan hjälpa dig i olika stressiga situationer i livet. Jaspis fungerar även som en slags beskyddare och hjälper till att rensa bort negativa energier som finns inom och kring oss. Den renar och samordnar chakran och auran och balanserar även yin och yang. Mod och beslutsamhet är två andra vårdande egenskaper som stenen innehar. Den förknippas också ofta med drömmande och drömmar.

Agater som helhet är både lugnande och rogivande. De ger dig både inspiration och möjligheter till att se lösningar på problem. De tar även bort dina skuldkänslor för olika saker och ger en boost till ditt självförtroende och självkänsla. Den gör även så att du får mer glädje i ditt liv och även kan vara pådrivande så att du uppfyller dina egna drömmar.