Rosenkvarts, Mossagat och Kiwi Jaspis med en trollslända och antikt silverfärgade detaljer

  • 399 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

Ett vackert romantiskt armband som ser ut att tillhöra en älva!

10mm facetterad Rosenkvarts och Mossagat, 8mm slät Rosenkvarts och Kiwi Jaspis (också kallad Sesam Jaspis) rondeller, rosa strassten och en trollslända med antikt silverfärgade detaljer

Passar handled från 15 cm (14 cm för en loose fit) och uppåt

Nickelfritt

Mossagat står för stabilitet, jordning, uthållighet, överflöd, lugnar stress och panikattacker.
Mossagat är en sten för den som odlar, den stärker jordningen och uthålligheten och ökar känslan av överflöd. Den stärker kontakten med naturen och moder jords bördiga mylla. Lägg den bland växterna för att stimulera tillväxten och för att hålla växterna friska. 
Mossagat jordar och lugnar och synkroniserar dig med naturens tidlösa flöde. Meditera med en mossagat i varje hand, gärna i skogen. Vid panikattacker kan du hålla en sten i din vänstra hand och andas långa djupa andetag samtidigt som du föreställer dig mossagatens lugna energi flöda upp genom armen och omsluta hjärtat.

Rosenkvarts är kärlekens sten och står för känslomässig läkning, omvårdnad, lindring av stress och andlig kontakt.
Rosenkvarts är en moderlig och kärleksfull sten som hjälper den som bär på sorg och saknad av någon annan.
Det är ett milt afrodisiakum som öppnar för sann kärlek, ömhet och sensualitet. Den lugnar stress efter trauman och kriser och hjälper den som går igenom livskriser i olika stadier. Den stärker förmågan att känna empati och känslighet och acceptans för nödvändiga förändringar.

Kiwi Jaspis (också kallad Sesam Jaspis) är precis som alla Jaspiser en vårdande sten. Den upprätthåller och stödjer oss under stressiga perioder och ger lugn och helhet. När den används i healing så förenar det alla aspekter i ditt liv.