A Magical Nymph X-Mas Julkalender

  • 2 499 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(
Maila mig om du är intresserad av denna!

Dela

JAAAAAAA!!!!

Efter förrförra årets succé då jag fick höra att "det var första gången som man gladde sig mer åt sin adventskalender från Nymph än vad barnen gjorde över sin" så kan jag inte annat än att presentera.... trumvirvel tack... trrrrrrrrrrrr...

A MAGICAL NYMPH X-MAS 12 ELLER 24 DAGARS JULKALENDER!!!!!

En julkalender fuuuuuuullspäckad med kristaller i olika format, smycken, heminredning, dofter och tillbehör till ett värde av minst 3000 kronor för endast 2499:-  (inkl frakt) om du väljer den fulla kalendern med alla 24 luckor.
Om du väljer någon utav de två halvorna så kostar de 1199:- respektive 1349:- och värdet motsvarar då ca hälften av det fulla värdet.

Kalendrarna börjar skickas ut den 13 november för att garanterat hinna hem till er i tid innan det är dags att med frenetisk lyckointensitet slita upp den första påsen!

Allt i kalendern är nickelfritt och har INTE och då menar jag INTE funnits tillgängligt för köp varken på hemsidan eller i någon av mina lives i exakt samma utförande tidigare, så risken att ni redan har exakt samma sak som ni redan inhandlats hos mig är NOLL!

Det finstilta
Inget annat får beställas tillsammans med kalendern och inga rabattkoder får användas.
Väld frakt Julkalender i kassan för att denna ska skickas hem till dig kostnadsfritt!