Moon Magic Armband med Azurit och Månsten av rostfritt stål

  • 279 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 3
Dela

Ibland blir man lite så extra stolt när man lyckas kläcka ur sig något utöver det vanliga....

Ett justerbart armband av rostfritt stål med 8mm exklusiv Azurit och 6mm galet blåskimrande Månsten

Azurit sägs ge andlig vägledning och kan hjälpa dig få en bredare inblick i tidigare liv,  öka intuitiva förmågor och lär ge insikter och ökat intellekt
Azurit sägs rensa bort spänningar och förvirring samt öppna sinnet för nya perspektiv. Den kan stimulera intellektet, väcka utvecklingen av psykiska och intuitiva förmågor och synkronisera den inre synen med andlig vägledning. Det kan användas för att förstärka drömmar, komma in i ett meditativt eller kanaliserande tillstånd, och sägs möjliggöra kroppsresor och där den även sägs se till att resan är säker.

Regnbågsmånsten står för gudomlig vägledning, yin-energi, nystart, beskydd och reflektion.
Den kan höja vår vibrationsfrekvens för att skapa en jämnare övergång vid meditation. Det är en sten för nystart som hjälper oss att se framåt och lämna det förflutna bakom oss. Den lugnar det fysiska sinnet från ”brus” och hjälper oss fokusera på det som är viktigt just nu. Den hjälper oss vara i nuet och att komma ihåg vår sanna natur.
Regnbågsmånsten är en sten av intuition och insikt som hjälper oss att synkroniseras med alla olika cykler vi upplever i livet. Den hjälper till att balansera den emotionella kroppen, särskilt alla aggressiva tendenser hos både män och kvinnor. Den kan vara lugnande och bra för att lindra stress.
Fysiskt sägs månsten främja befruktningen genom att hjälpa alla aspekter av reproduktionssystemet. Den lär ha en balanserande förmåga på hormon- och menstruationscykler. Månsten är också känt för att hjälpa till med matsmältningssystemet, inklusive levern, och kan hjälpa till att absorbera viktiga vitaminer och mineraler.
Månsten är en av de starkaste kristallerna för fertilitet och i synnerhet för kvinnor som försöker bli gravida och under hela graviditeten. Den ökar den kvinnliga energin och kärleksenergin och underlättar naturlig befruktning. Den hjälper också den som har problem under menstruationen och lindrar eventuella problem genom att den balanserar de kvinnliga hormonerna.

En tjusig gåvoask att köpa till finner du här: https://nymphbypamela.se/presentkort-presentforpackningar/presentask-till-halsband-armband-eller-hange