Runor av resin och Rökkvarts

  • 299 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(
Maila mig om du är intresserad av denna!

Dela

Handgjorda 24 (och en blank) runstenar av äldre FUTHARK i fyrkantig Rökkvarts och resin.
Levereras  tillsammans med en svart sammetspåse.

Användning

Innan du använder runorna till något magiskt, är det bra att rena dem, så att de är klara för dig och dina syften, och inga gamla påverkningar hänger kvar. Det finns flera sätt att göra det på. Ett kan vara att ta dem genom rinnande vatten, men detta rekommenderas inte, i och med att runorna är av trä.

Ett annat är att rena dem genom meditation. Var en ser för sig att allt det gamle dras ut av dem, och man drar sin egen och eventuell annan kraft (från jorden till exempel) in i runorna så att de tillhör en mer fullständigt.

Du kan också låta dem passera genom en renande rökelse (till exempel Salvia eller Frankincense), eller om det ligger dig nära, utföra en rening med alla de fyra elementen. En sådan rening kan göras enkelt så här:

”Mina galder binds av stärkande jord
Luften ger vingar till trolldomsord
Glöda ska de blana tungor av Eld
i Vattnets djup blir krafter till
och det Femte ska hålla kraften stor.”

Det finns flera sätt att använda runorna på, och det är många som finner sina egna metoder, för att lära eller göra nytta av dem.

Hur väljer man ut runorna? Ett sätt är att låta alla runorna ligga med baksidan upp. Så för man handen över dem och tar upp de man känner att man dras mot. En annan är att ha dem i en påse, sticka ner handen och känna efter med fingrarna vilka som är de riktiga för den situationen. Hur ska man så lägga upp dem för att tolka dem? Under följer tre metoder för att lägga upp runorna. Om du känner till Tarotkort, så lägger du kanske märke till att det är mycket av det samma som går igen här.

Man kan dra upp en enda runa av flera orsaker. Kanske man bare vill ha vägledning i en enda fråga, om en enda situation eller händelse? Man fokuserar i alla fall på frågan medan man drar runan och tolkar runan som ett slags svar, eller tips i riktning av frågan. Eks. ”Jag ber runorna att ge mig kunskap om .”

Texten är från https://lindaursin.net/library/valkommen/runor/runorakel/ där du även kan finna de olika runornas betydelser på engelska

Rökkvarts omvandlar negativ energi, skyddar, stärker organiseringsförmågan, manifesterar drömmar och jordar viss elektromagnetism.
Den jordar och stärker kontakten med moder jord och stimulerar ekologiska lösningar och omsorg i miljöfrågor. Den blockerar geopatrisk stress och absorberar viss elektromagnetism och är oumbärlig i kristallnät och andra layouter för miljöhälsa och avgiftningar.
Rökkvarts skyddar hemmet, fordon och andra ägodelar mot stöld, skador och olyckor orsakade av människan. Den skyddar också mot oväntade mekaniska störningar.
Placera en rökkvarts i hemmet eller arbetsmiljön för att filtrera bort dålig stämning, klagomål, skvaller och annat som dränerar ens styrka och entusiasm. En spets av rökkvarts på den del av ditt skrivbord som vetter mot den/de som utsänder den negativa energin för att skydda dig.
Rökkvarts främjar överlevnadsinstinkter och hjälper dig nå personliga och affärsmässiga mål och hjälper dig förvandla drömmar och idéer till verklighet. Den främjar rationella, pragmatiska tankeprocesser och förbättrar analyseringsförmågan och organisatoriskt tänkande. Den kan användas i gruppsituationer för att lindra kommunikationssvårigheter och främja samarbetsandan. Rökkvarts hjälper också i hem där gräl tenderar att uppstå och tar udden av grälen.