Rubin i Zoisit och Malaysian Jade med ugglor och antikt silverfärgade detaljer

  • 129 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

What a hoot!

8mm Rubin i Zoisit och 6mm malaysian Jade med ugglor och antikt silverfärgade detaljer

Längd: 6 cm
Nickelfritt

Rubin med Zoisit står för inre och yttre utveckling, uppvaknande för sitt sanna jag, livsglädje, livsbejakande och ökad livskraft.
Anyolit (Zoisit med rubin) är en kombinationskristall som innehåller både egenskaperna hos eldiga Ruby och den jordande Zoisit. Den står för fusion av passion och tålamod.
Anyolit ökar medial förmåga och är ett hjälpmedel i andlig ledarskapskommunikation. När den placeras på tredje ögat förstärker den andligheten och aktiverar kroppens energifält. Den hjälper dig behålla din individualitet och samtidigt vara en del av världen runtom dig. Den hjälper dig behålla behärskningen i svåra situationer och förhindrar humörsvängningar.
Anyolit överför negativ energi till det positiva. Den är särskilt användbar under sorgbearbetning och hjälper dig smärtan och sorgen och få andlig tröst samtidigt som du fortsätter med ditt liv och återfår livsglädjen.

Malaysian Jade är en Kvartsit som är vit eller grå och som huvudsakligen består av Kvarts. Kvarts drar ut negativ energi, och den leder och förstärker positiva energier.