Try a little tenderness - It's ME-time!

  • 229 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 2
Dela

Men du då? När ska du ta hand om dig? Jo, NU!!!
Ett kit bestående av ett regnbågsskimrande klot av Rosenkvarts och en stjärna av Golden Healer, för att det är precis det du är, en guldstjärna!
Levereras i en liten påse tillsammans med stenförklaringar

(bild kommer snart)

Golden Healer står för attraktion, viljestyrka, framgång, Kristus medvetande och självhealing.
Det är en kristall som hjälper dig att bli av med destruktiva vanor som håller dig tillbaka. Den hjälper dig att bli av med negativa energier som stagnerat i dig som kritiska tankegångar, destruktiva känslomässiga beteenden, smärtsamma minnen och brist på förståelse för en viss situation.
Golden Healer fungerar som en andlig väckarklocka som får dig att inse vad du gör och vad du ska göra. Den får dig att reflektera över dina handlingar och de beslut du tar som har lett till att du står där du står.
Den hjälper dig våga känna tillit och stärker dina band till andra genom att låta alla tidigare synder bli förlåtna och glömda. Den stärker ditt självförtroende och självkänslan och hjälper dig att förstå, rensa, acceptera och våga börja om igen.

Rosenkvarts står för kärlek, känslomässig läkning, omvårdnad och lindring av stress.
Det  är en moderlig och kärleksfull sten som hjälper den som bär på sorg och saknad av någon annan.
Rosenkvarts är ett milt afrodisiakum som öppnar för sann kärlek, ömhet och sensualitet. Den lugnar stress efter trauman och kriser och hjälper den som går igenom livskriser i olika stadier. Den stärker förmågan att känna empati och känslighet och acceptans för nödvändiga förändringar. 
Rosenkvarts kan man gärna slösa med och ställa överallt i hemmet.

Fler tematiserade stenkit hittar du här: https://nymphbypamela.se/set-stenkit