Zodiac Halsband Tvillingarna med Blue Lace Agat och Lapis Lazuli

  • 249 kr

Finns i lager!
Dela

Ett guld eller silverfärgat halsband med kedjelängd 40 cm och ditt stjärntecken i form av en hängande berlock av rostfritt stål tillsammans med två väl utvalda kristaller för styrka och balans för just ditt stjärntecken.

Stjärntecknet Tvillingarna - Gemini med 6mm Lapis Lazuli och 7mm blå Spetsagat (utförande kan variera men kristallerna är alltid de samma)

Nickelfritt
Önskas en längre kedja så meddela detta i kassan.

Lapiz Lazuli står för inre seende, sanningsenlig kommunikation, främjar ädla egenskaper och kvinnlig styrka, kontakt med gudinneenergier.
Lapis är en utmärkt sten för personer i chefspositioner, journalister och psykologer eftersom den stimulerar visdom och gott omdöme. Det stärker förmågan att analysera intellektuellt och hjälper vid problemlösning och att hitta nya tankesätt och idéer.
Lapis Lazuli är en kraftfull kristall för att aktivera de högre sinnena och förbättra intellektuell förmåga. Det stimulerar lusten efter kunskap, sanning och förståelse, och underlättar lärandeprocessen. Det är utmärkt för att förbättra minnet.
Lapis Lazuli stärker andlighetens ärlighet, och i det talade och skrivna ordet. Använd den för alla former av djup kommunikation. Det är också en sten för vänskap och ger harmoni i relationer.
Den främjar framgångar och erkännande och är en stor hjälpare för dig som driver eget företag och en självklar komponent i kristallnät för framgång och pengar.

Blue Lace Agat (blå Bandagat) eller Spetsagat står för kommunikation, klarhet, mod, bättre självförtroende och lugn.
Det är en Agat som är lugnande med mjuk energi. Den är läkande för halsen och frigör energier som ger mod vid blyghet och förmågan att uttrycka sina tankar och känslor och validera sina egna känslomässiga sanningar. Den programmerar den eteriska kroppen för kreativt arbete, genom att mjuka upp och lugna.
Blå Spetsagat är avslappnande för nacke och axlar och lindrar halsinfektioner och läker lymfkörtlarna samt motverkar också stamning. Den stärker bukspottskörteln och skelettet samt är infektionssänkande.
Den ger skydd, trygghet och säkerhet genom att lösa inre spänningar och motverkar mental stress och neutraliserar ilska. Det gör det också möjligt för oss att stå emot yttre påverkan i vårt sökande efter inre frid. Den uppmuntrar till en harmonisk, lugn och begrundande syn på livet. Den hjälper att balansera auran och energikroppen som skyddar oss eftersom den ger harmoni och genom detta stabiliserar vår hälsa.