Affirmationshalsband Mama Bear – Time to get preggo

  • 239 kr

Finns i lager!
Dela

Time to get preggo!!!
Ett halsband med tre 8mm pärlor för att öka fertilitet och stärka bandet mellan barnet och mamman bestående av Rosenkvarts, Månsten och Aventurin
(dessa tre pärlor kan variera i utföranden men är alltid samma kristaller).

Längd: 45 cm, önskas annan längd så meddela detta i kassan.
Nickelfritt.

Månsten associeras med en feminin energi och med kroppens yin-energi. Den synkroniserar kvinnans reproduktiva cykel med månens rytm. Det är en bra sten att ha med vid förlossningar eftersom den hjälper den naturliga processen.
Månsten är en av de starkaste kristallerna för fertilitet och i synnerhet för kvinnor som försöker bli gravida och under hela graviditeten. Den ökar den kvinnliga energin och kärleksenergin och underlättarnaturlig befruktning. Den hjälper också den som har problem under menstruationen och lindrar eventuella problem genom att denbalanserar de kvinnliga hormonerna. 

Rosenkvarts är en moderlig och kärleksfull sten som stärker bandet mellan mamma och barn, speciellt om den hålls på magen under graviditeten.
Rosenkvarts är en sten för ovillkorlig kärlek och hjälper fertilitetsproblem. Bär den tillsammans med andra stenar som ökar fertiliteten eftersom den ökar den totala kraften och healingen. Rosenkvarts hjälper också kroppens läkning efter förlossningen och hjälper kroppen att återställas efter graviditeten. Ställ gärna i sovrummet och vid babyns vagga. Håll den också över magen under graviditeten för att stärka kontakten till ditt ännu ofödda barn. Denna sten kan inte överdoseras.

Grön Aventurin hjälper dig genom förändringsprocessen och är en fantastisk kristall för ökad fertilitet. Använd den när du försöker bli gravid och i början av graviditetsförloppet när risken för missfall är som störst. 

En tjusig gåvoask att köpa till finner du här: https://nymphbypamela.se/presentkort-presentforpackningar/presentask-till-halsband-armband-eller-hange