Affirmationsörhängen Work Work Work - På arbetsplatsen

  • 249 kr
  • 199 kr

Finns i lager!
Dela

Örhängen med nickelfria leverbacks och pärlor för att öka effektiviteten och blockera negativitet av Malakit, Rökkvarts och Labradorit
(notera att utförandet mellan storleken på pärlorna kan variera med kristallerna är alltid de samma)

Labradorit lockar fram det bästa hos människor och är bra på arbetsplatser där man interagerar med andra människor som till exempel kundcenter, butik och i kontorslandskap. 

Rökkvarts ska placeras i hemmet eller arbetsmiljön för att filtrera bort dålig stämning, klagomål, skvaller och annat som dränerar ens styrka och entusiasm. En spets av Rökkvarts på den del av ditt skrivbord som vetter mot den/de som utsänder den negativa energiner för att skydda dig. 

Malakit stärker självdisciplin och självkontroll. Den hjälper dig att hålla fokus i dina projekt, speciellt de som är i linje med ditt hjärtas önskan. Skyddar mot negativa energier och föroreningar både i atmosfären och energifältet.
Ställ en Malakit på ditt skrivbord för att blockera negativa energier från omgivningen, även de som kommer elektroniskt (e-post, telefonsamtal osv.)

En tjusig gåvoask att köpa till finner du här: https://nymphbypamela.se/presentkort-presentforpackningar/presentask-till-halsband-armband-eller-hange