Silverpläterat armband av Trädgårdskvarts i blomdesign

  • 239 kr

Finns i lager!
Dela

Armband av flerfärgad Trädgårdskvarts i blomdesign med antingen 3 eller fem stenar

Passar handedsmått 15 till 19 cm
Längd: 20.5 cm inkl förlängningkedja
Nickelfritt, pläterat med 925 silver

Trädgårdskvarts även kallad Lodolit är en kvarts och står för  tid och rum, jordande, kontakt med moder jord och naturen, kontakt med väsen, sanningar och manifestering. Denna kristall har väldigt många olika namn och egentligen har den olika namn beroende på vilken typ av inneslutningar den har. Namnet lodolit är egentligen ett handelsnamn på en kvarts med inneslutningar av bland annat klorit, hematit, fältspat och andra mineraler. Inneslutningarna skiftar i olika färger beroende på vilka mineraler inneslutningarna är av.
Lodolit är en kvartskristall med inneslutningar som skapar ett helt fantastiskt mönster inuti kristallen som ett helt paradis inkapslat i klar kvarts! Lodolit har alla kvartsens egenskaper som förstärkare men främjar också förmågan att kunna kommunicera både med fysiska och icke-fysiska väsen.
Genom att sitta och titta in i en lodolit kan du blicka tillbaka i tid och rum och upptäcka händelser som varit dolda för dig och som på olika sätt hindrar dig i detta liv. Den avslöjar sanningar på ett mycket kärleksfullt sätt och både jordar och ger balans i hela det energifält som omger dig.