Armband av Polykrom med en Triquetra pärla och antikt bronsfärgade detaljer

  • 249 kr

Finns i lager!
Dela

Keltiskt inspirerat armband av 8mm Polykrom Jaspis med en triquetrapärla och antiktbronsfärgade detaljer 

Nickelfritt

Triquetra symbolen står för treenighet, Kropp, Medvetenhet & Ande, Fadern, Sonen och Den Helige Ande. Den står för evighet, skapande och kreativitet och är för mig en kraftsymbol som jag alltid bär med mig. Symbolen är även en av Wiccas heligaste och symboliserar då Modern, Jungfrun och Den gamla.

Polykrom Jaspis står för stress, livsresa, jordning, anpassning, möjligheter och intuition.
Den förkroppsligar det egna jaget och aktiverar din inre balans och att anpassa dig till den miljö eller situation du befinner dig i för stunden. Den minskar stress som uppstår ur plötsliga förändringar och situationer du inte kan kontrollera och hjälper dig tänka rationellt och konstruktivt.
Polykrom jaspis hjälper dig som är osäker på din livsresa och din spirituella destination genom att hjälpa dig se bortom alla distraktioner och identifiera målet så att din inre röst kan leda dig rätt. En väldigt bra sten för dig som ännu inte hittat ditt syfte i livet. Meditera med den dagligen och låt din intuition leda dig.
Stenen ger dig tillgång till jordens forntida energi och att verkligen jorda dig och bli ett med moder jord. Genom att meditera med den kanaliseras vårdande vibrationer som lyfter din vibrationsnivå och påminner dig om att allt är möjligt och att du är din egen skapare.