Aventurin och Nephrit med ananas och antikt kopparfärgade detaljer

  • 199 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

Be like a pineapple - stand tallwear a crown, and be sweet on the inside!

8mm orange Aventurin och frostad Nephrit Jade med ananasar och antikt kopparfärgade detaljer

Passar handled med mått 17 cm (16 cm för en loose fit) och uppåt

Nephrit Jade är lugnet i stormens öga. Den hjälper dig våga släppa in glädje i livet och att omfamna dem. Den hjälper dig på samma våglängd som energin av sant överflöd och att manifestera den till en frekvens på materiell nivå. På samma gång så balanserar den egot och förhindrar girighet.
Den är mycket balanserande och balanserar nervsystemet och hjärtrytmen. Den läker skuldkänslor och balanserar behovet av att vara till lags.
Grön Jade är en sten för beskydd och är bra att ta med på resor. Den främjar Chi-flödet, livsenergin och är en sten för överflöd. Den attraherar alla typer av överflöd och är oumbärlig i kristallnät och magipåsar för pengar och överflöd.
Grön Jade attraherar kärlek, den kan användas för att attrahera en ny kärlekspartner likväl som för att behålla balansen i ett befintligt förhållande och för att skapa förutsättningar för livslånga förhållanden.

Aventurin står för överflöd, självvärde, självkritiserande, självkänsla, prana-energi, bestämdhet och positivitet.
Orange/Röd Aventurin skapar positiv attityd, avlägsnar hinder, synliggör möjligheter och ger kraft och styrka att föra saker och ting framåt.
Det är en sten som bringar tur och framgång och den hjälper manifestera önskan om nya möjligheter.
Den hjälper till att dämpa den inre kritiska röst som dömer och hjälper dig att stärka din självkänsla och självvärdet. Vid meditation hjälper den stilla tjattret som pågår i sinne, håll den i så fall i vänster hand.