Armband av Krysokolla och Lapis Lazuli med ett hjärta och antikt silverfärgade detaljer

  • 199 kr

Finns i lager!
Dela

Ett Pure Energy armband av 6mm Lapis Lazuli och Krysokolla med ett hjärta och antikt silverfärgade detaljer.

Nickelfritt
Pärlorna kan vara infärgade.
Saknas din storlek bland de som erbjuds så meddela detta i kassan.

Krysokolla står för kommunikation, försiktighet, kraft, kommunikation mellan själen och det gudomliga.
Krysokolla hjälper dig som inte vågar tala inför andra människor! Den stimulerar kommunikationsförmågan och hjälper dig att tala från hjärtat med kraft, pondus och övertygelse. Den hjälper dig att förstå värdet av dina egna erfarenheter, din kunskap och i det du tillför till din omgivning.
Den lindrar stress och ångest och hjälper dig att vara mindre självkritisk. En sten som talar från hjärtat, till hjärtat.

Lapiz Lazuli står för inre seende, sanningsenlig kommunikation, främjar ädla egenskaper och kvinnlig styrka, kontakt med gudinneenergier.
Lapis är en utmärkt sten för personer i chefspositioner, journalister och psykologer eftersom den stimulerar visdom och gott omdöme. Det stärker förmågan att analysera intellektuellt och hjälper vid problemlösning och att hitta nya tankesätt och idéer.
Lapis Lazuli är en kraftfull kristall för att aktivera de högre sinnena och förbättra intellektuell förmåga. Det stimulerar lusten efter kunskap, sanning och förståelse, och underlättar lärandeprocessen. Det är utmärkt för att förbättra minnet.
Lapis Lazuli stärker andlighetens ärlighet, och i det talade och skrivna ordet. Använd den för alla former av djup kommunikation. Det är också en sten för vänskap och ger harmoni i relationer.
Den främjar framgångar och erkännande och är en stor hjälpare för dig som driver eget företag och en självklar komponent i kristallnät för framgång och pengar.