Lady Power armband av Sodalit med en stjärna, "Well behaved women rarely make history" berlock och antikt silverfärgade detaljer

  • 249 kr

Finns i lager!
Dela

Ett armband av 7.5mm rogivande Sodalit med berlocken "Well behaved women rarely make history", en stjärna och antikt silverfärgade detaljer

Nickelfritt
Stjärnan går att byta ut mot ett hjärta, en kvinnosymbol eller tas bort helt.
Meddela i kassan om du vill ha något ändrat.

Skulle din storlek saknas så meddela mig detta så löser vi det!

Sodalit står för intuition, självförtroende, andligt växande, stress och balans.
Sodalit hjälper uppvaknandeprocessen genom att stimulera tallkottkörteln och tredje ögat. Det är en sten för självacceptans och självförtroende och hjälper i självvärderingsfrågor och för att uppnå känslomässig balans.
Sodalit hjälper dig att vara ärlig mot dig själv och att stå för det du tror på och för dina övertygelser. Den hjälper dig i frigörelseprocesser av det som håller dig tillbaka och att frigöra gamla inlärda mönster som inte längre gagnar dig.
För den som klättrar på karriärstegen kan Sodalit hjälpa genom att den förstärker din förmåga att uttrycka dig både verbalt, logiskt och intuitivt.
Den sägs eliminera elektromagnetisk strålning och lindra ångest och panikattacker samt fobier. Den sägs också stärka immunförsvaret och balansera ämnesomsätningen. Har du svårt att varva ner och somna på kvällen kan det hjälpa att placera en Sodalit över tredje ögat en stund innan du ska somna.