Mala av 8mm Polykrom Jaspis med antikt silverfärgade detaljer

  • 699 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

En handknuten mala av 108 8mm avstressande Polykrom Jaspis i jordiga toner, 1 gurupärla av metall och antikt silverfärgade och matchande kungsblå detaljer.

Längd ca 125 cm

Polykrom Jaspis står för stress, livsresa, jordning, anpassning, möjligheter och intuition.
Den förkroppsligar det egna jaget och aktiverar din inre balans och att anpassa dig till den miljö eller situation du befinner dig i för stunden. Den minskar stress som uppstår ur plötsliga förändringar och situationer du inte kan kontrollera och hjälper dig tänka rationellt och konstruktivt.
Polykrom jaspis hjälper dig som är osäker på din livsresa och din spirituella destination genom att hjälpa dig se bortom alla distraktioner och identifiera målet så att din inre röst kan leda dig rätt. En väldigt bra sten för dig som ännu inte hittat ditt syfte i livet. Meditera med den dagligen och låt din intuition leda dig.
Stenen ger dig tillgång till jordens forntida energi och att verkligen jorda dig och bli ett med moder jord. Genom att meditera med den kanaliseras vårdande vibrationer som lyfter din vibrationsnivå och påminner dig om att allt är möjligt och att du är din egen skapare.