Mala av 8mm Tiger Skin Jaspis och Nephrit med antikt silverfärgade detaljer

  • 649 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

Handknuten mala av 108 8mm Tiger Skin jaspis och frostad Nephrit Jade, 1 guru pärla av metall och antikt silverfärgade detaljer.

Längd ca 123 cm

Tiger Skin Jasipis sägs underlätta känslomässig stress. Bär den för att känna dig avslappnad och trygg. Den hjälper oss att förstå att livet inte bara handlar om att tänka på och analysera saker och ting. Det handlar om att leva i nuet och uppskatta det man har här och nu.

Nephrit Jade är lugnet i stormens öga. Den hjälper dig våga släppa in glädje i livet och att omfamna dem. Den hjälper dig på samma våglängd som energin av sant överflöd och att manifestera den till en frekvens på materiell nivå. På samma gång så balanserar den egot och förhindrar girighet.
Den är mycket balanserande och balanserar nervsystemet och hjärtrytmen. Den läker skuldkänslor och balanserar behovet av att vara till lags.
Grön Jade är en sten för beskydd och är bra att ta med på resor. Den främjar Chi-flödet, livsenergin och är en sten för överflöd. Den attraherar alla typer av överflöd och är oumbärlig i kristallnät och magipåsar för pengar och överflöd.
Grön Jade attraherar kärlek, den kan användas för att attrahera en ny kärlekspartner likväl som för att behålla balansen i ett befintligt förhållande och för att skapa förutsättningar för livslånga förhållanden.