Armband Wholeness Moon Magic med Bergkristall och Månsten av rostfritt stål

  • 249 kr
Finns i lager!
Dela

Ett silverfärgat justerbart armband av rostfritt stål med ett runt hänge med månfaser, 6mm blåskimrande Månsten och 8mm krackelerad Bergkristall. 

Armbandet är nickelfritt och justerbart dvs one size fits all

Bergskristall står för healing, kraft, klarhet, manifestering och kontakt med andevärlden.
Bergkristall (eller klar kvarts som är dess egentliga namn) är en av de mest användbara kristaller som finns. Det är en utmärkt allmänhelare för alla ändamål. Det förstärker helande energi och används för att utföra diagnostisk läkning.
Klar Kvarts ger klarhet på alla nivåer och är mycket användbar när man vill kommunicera med t.ex. sina guider och den förstärker mediala förmågor. Den stimulerar samtliga chakra och för både kropp och sinne mot ett upplyst tillstånd.
Kvarts är särskilt effektiv för att lindra kronisk trötthet, artrit, benskador, depression, diabetes, fibromyalgi och tarmproblem för att nämna några. Den stärker både mental och fysisk energi, uthållighet och fysisk styrka.
Klar kvarts är känslomässigt neutral och förstärker det sinnestillstånd man har för stunden vilket kan vara bra att veta. Du bör därför vara extra uppmärksam på dina tankar eftersom det du sänder ut förmedlas av klar kvarts, både på gott och ont.
Använd denna sten när du vill förstärka något i ditt liv, när du vill få kontakt med andevärlden eller skapa en länk till andra världar och när du vill förstärka kontakten med ditt högre jag, din själ. Perfekt för användning i kristallnät och för manifestering av en önskan.

Bild på armbandet kommer inom kort men kan ses i slutet på nedan live.

https://www.instagram.com/reel/C27_lj6rvj_/?utm_source=ig_web_copy_link&igsh=MzRlODBiNWFlZA==