Gudinna av Rubin med Zoisit

  • 399 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

Vacker liggande/stående gudinna av Rubin i Zoisit

Mått: 10.5x3x1.5 cm

Då denna har åkt i golvet så har den en liten spricka vid foten där man ser att jag har limmat den men detta påverkar inte hennes mående överhuvudtaget

Rubin med Zoisit står för inre och yttre utveckling, uppvaknande för sitt sanna jag, livsglädje, livsbejakande och ökad livskraft.
Anyolit (Zoisit med rubin) är en kombinationskristall som innehåller både egenskaperna hos eldiga Ruby och den jordande Zoisit. Den står även för fusion av passion och tålamod.
Anyolit ökar medial förmåga och är ett hjälpmedel i andlig ledarskapskommunikation. När den placeras på tredje ögat förstärker den andligheten och aktiverar kroppens energifält. Den hjälper dig behålla din individualitet och samtidigt vara en del av världen runtom dig. Den hjälper dig behålla behärskningen i svåra situationer och förhindrar humörsvängningar.
Anyolit överför negativ energi till det positiva. Den är särskilt användbar under sorgbearbetning och hjälper dig smärtan och sorgen och få andlig tröst samtidigt som du fortsätter med ditt liv och återfår livsglädjen.
Den stabiliserar hjärtat och ser till att kroppens jämvikt upprätthålls, speciellt under stressiga stunder. Den sägs lindrar inflammation och främjar styrka i immunsystemet, hjärtat och lungorna. Anyolit hjälper vid fertilitetsproblem och ökar fertiliteten både hos män och kvinnor.