Witchin' Box

  • 499 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 8
Dela

I denna spännande box fylld med häxigheter finner du:

Palo Santo med lavendel
Användning:
Tänd vedpinnen och låt den brinna någon minut. Släck lågan genom att blåsa ut eller skaka bort den. Lägg den rykande pinnen i ett eldsäkert kärl eller gå runt med den i det/de rummen du vill rena.
Samma pinne kan givetvis användas flera gånger.

”Dragons Blood” Rökelsekoner
Dragons Blood kommer från drakblodsträdet (Dracaena draco) som är ett liljeträd i familjen Sparrisväxter. Röken ger en träig, kryddig och blommig doft med frisk underton av citrus.

Handgjod Witches Bells
Svart med bronsfärgade berlocker, bjällror och vissa med en kristall. Ingen är exakt likadan som den andra. Hängs på dörren för att skydda mot onda andar, otur och mörk magi.

Stickers med en Regnbågsfluorit
Fluorit står för mental styrka, beslutsfattande, rening, ökad koncentration, missbruk, läker brustet hjärta och stimulerar kreativitet.
Den ökar koncentrationsförmågan och skärper sinnet. Den stabiliserar och renar negativ energi från auran och chakrana. Den läker ett brustet hjärta och ger den emotionella kroppen en förståelse för tidigare händelser i det undermedvetna som hindrar hjärtat och sinnet från att acceptera det som sker.
Den frigör missbrukarens slaveri och läker emotionella trauman som ger bränsle åt missbruket och harmoniserar hjärtat med sinnet. Fluorit förbinder sinnet med själen och stimulerar den logiska tankeprocessen. Under natten skyddar den mot mardrömmar och hindrar väsen som försöker penetrera dina drömmar från att nå dig.

Kvast av Mossagat
Mossagat står för stabilitet, jordning, uthållighet, överflöd, lugnar stress och panikattacker.
Mossagat är en sten för den som odlar, den stärker jordningen och uthålligheten och ökar känslan av överflöd. Den stärker kontakten med naturen och moder jords bördiga mylla. Lägg den bland växterna för att stimulera tillväxten och för att hålla växterna friska.

Hänge med Guldobsidian
Guldobsidian är bra vid problemlösning, rening, balans, insikt och maktmissbruk.
Guldobsidian är hjälpsam när man vill se saker tydligt med klar blick. Detta innebär att den är bra hjälp när man vill se in i framtiden eller få tillgång till kunskap från det förflutna, den är också till stor hjälp i nuet när man behöver syna en situation eller ett problem genom att återspegla det som behövs för att uppnå balans.

Poster ”Kitchen Witchery”


"In the caldron boil and bake;

Eye of newt and toe of frog,

Wool of bat and tongue of dog,

Adder's fork and blind-worm's sting,

Lizard's leg and howlet's wing,

For a charm of powerful trouble,

Like a hell-broth boil and bubble"