Armband med en blomma och Fluorit

  • 239 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 2
Dela

Ett justerbart armband av rostfritt stål med en blomma och 6mm magiskt skimrande ljusgrön och 9mm regnbågsfylld Fluorit i lila nyanser.

Nickelfritt

Vänligen notera att kristallerna i just ditt armband kan skilja sig liiiite från de på bilen men de är garanterat lika vackra!

Fluorit står för mental styrka, beslutsfattande, rening, ökad koncentration, missbruk, läker brustet hjärta och stimulerar kreativitet.
Den ökar koncentrationsförmågan och skärper sinnet. Den stabiliserar och renar negativ energi från auran och chakrana. Den läker ett brustet hjärta och ger den emotionella kroppen en förståelse för tidigare händelser i det undermedvetna som hindrar hjärtat och sinnet från att acceptera det som sker.
Den frigör missbrukarens slaveri och läker emotionella trauman som ger bränsle åt missbruket och harmoniserar hjärtat med sinnet. Fluorit förbinder sinnet med själen och stimulerar den logiska tankeprocessen. Under natten skyddar den mot mardrömmar och hindrar väsen som försöker penetrera dina drömmar från att nå dig.