Örhängen med Fuchsit, Malakit, ansiktskonturer och silverfärgade detaljer

  • 159 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 5
Dela

Face it - Women rule the word!

Silverfärgade örhängen i en ordentlig "grönt är skönt" kombo med konturer av ett kvinnoansikte med fantastiskt skimrande 9.5mm Fuchsit och 75mm Malakit

Längd: 8.5 cm
Nickelfritt

Fuschit står för balans, acceptans, andlig vägledning, lugn och stresslindring.
Fuchsit är ren skimrande grön Muskovit (en form av glimmer) som man oftast ser tillsammans med rubin i handeln (fuchsit med rubin).
Den står för föryngring och förnyelse och hjälper vårt inre barn att titta fram och påminner oss om att åldern är obetydlig, det är inställningen i hjärta och sinne som har betydelse.
Den hjälper till mental och känslomässig balans och skänker lugn och en djup medkänsla, förståelse och acceptans.
Fuchsit förstärker energin i andra kristaller och kan gärna kombineras för att uppnå en starkare kraft. Det är en stark kristall för healing som lugnar den som känner sig överväldigad och stressad. Perfekt i sovrummet.
Stärker kontakten med änglar, feer och andliga guider och är mycket användbar för den som söker rådgivning från dessa.

Malakit står för upplyst ledarskap, självkontroll, framgång, självförtroende och beskydd.
Malakit stärker självdisciplinen och självkontrollen och hjälper dig gå mot ditt hjärtas högsta mål. Den hjälper dig att hålla fokus i dina projekt, speciellt de dom är i linje med ditt hjärtas önskan och din själs ändamål.
Den skyddar mot negativa energier och föroreningar som finns i både atmosfären och energifältet. Den skyddar mot strålning av alla slag och skyddar mot elektromagnetisk strålning. Den verkar också läkande på jordens energifält.
Ställ en Malakit på ditt skrivbord för att eliminera negativa energier från omgivningen, även de som kommer elektroniskt (e-post, telefonsamtal osv.)
Den stärker kontakten och hjälper dig att kommunicera med Ärkeängel Rafael. Håll kristallen över hjärtat eller sitt med den i händerna när du vill ha kontakt och kalla på honom.