Örhängen med Iolit, Safir, glasögonprydda katter och silverfärgade detaljer

  • 269 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

Fabulösa silverpläterade örhängen i form av glasögonprydd katt med ögon av Safirer och Iolit.

Längd: 5.5 cm
Nickelfritt

Iolit kallas även för Kordierit eller vattensafir och står för relationer, problemlösning, empati, förståelse och andlig identitet.
Iolit öppnar tredje ögat och stärker klarseende och klärvoyans. Den stärker intuitionen och ger klara insikter när man arbetar med den.
Den hjälper den som söker sin andliga identitet och hjälper dig höra skillnaden på din andliga röst och ditt ego.
Iolit är bra när man vill förstärka sina relationer oavsett om det rör sig om relationer mellan kärlekspar, vänskap, kollegor eller föräldrar och barn. Den hjälper samtliga till en mer empatisk syn och stärker förståelsen mellan parterna.
Den hjälper vid problemlösning som känns omöjliga att lösa och skänker hopp, lugn och klarhet och en positiv inställning.

Safir är en blå varietet av mineralet korund och det sägs att den eliminerar frustration, hjälper oss att se livets gåvor och gå igenom de dörrar som redan är öppnade. Den är en sten för rikedom och framgång som hjälper oss att fokusera och öppna vårt sinne för det vackra och sköna. Safiren ger oss inre frid och uppfyller vårt medvetandes inre önskningar och begär.
Ordet Safir kommer från grekiskans ”blå sten” och är en ädelsten som varit eftertraktad i tusentals år. Safiren och dess blå färg symboliserar ärlighet och trohet.