Örhängen med Lepidolit och unalome

  • 199 kr

Finns i lager!
Dela

Örhängen med gul eller lila Lepidolit och en unalome av rostfritt stål

Mått: ca 5 cm
Nickelfritt

 Inom buddhismen representerar Unalome den väg vi tar i livet, det är en representation av vår resa. Vägen kan vara slingrande eller invecklad, men den slutar till slut i en rak väg, vilket symboliserar mentala frihet. Ofta är bilden av en lotus placerad högst upp på Unalome, vilket ger den en extra känsla av lotusens symbolik till bilden vilken står för andlig utveckling.

Lepidolit sägs ge känslomässig balans, stresslindring, hjälpa dig i förändring och nystart och verka renande.
Lepidolit sägs vara en sten för nystart som kan hjälpa dig som vill ändra gamla livsmönster och sägs ge hopp och ljus över en situation som känns hopplös. De sägs hjälpa dig i övergången mot förändring och minska den stress som kan komma i samband med förändringar.
Lepidolit kan innehålla spårmängder av ett stämningsstabiliserande ämne vilket sägs göra de mycket lämpliga för att uppnå känslomässig balans. De sägs ge inre frid och kan synliggöra orsaker till smärtsamma erfarenheter. Lepidolitens lugnande energi lär kunna användas av de som lider av posttraumatisk stress och kan lugna barn och vuxna med svårigheter att hejda impulser, koncentrationssvårigheter på grund av stök och miljö samt sömnproblem.