Örhängen Lavender Ghost med Super 7, Ametist och guldfärgade detaljer

  • 149 kr
  • 119 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 5
Dela

Örhängen med 8mm Super 7, 6mm Ametist,  söta lila spöken och antikt guldfärgade detaljer

Längd: 6.5 cm
Nickelfritt

Super Seven eller (Super 7) har fått sitt namn eftersom den består av sju olika sorters kvarts; Bergkskristall (klar kvarts), Ametist, Rutilkvarts, Rökkvarts, Cacoxenit, Goethit och Lepidokrokit. Mineralinneslutningar som synergistiskt skapar en helande frekvens större än summan av delarna och tillsammans skapar dessa 7 energier en frekvens som underlättar andlig tillväxt på alla nivåer. De fungerar som en korridor till det undermedvetna för att hjälpa dig att komma ihåg varför du är här, vad din roll är och hur du kan leva upp till detta ändamål i allra högsta grad. Super Seven hjälper till medvetenhet, tillväxt och påverkar alla chakran.

Ametist står för beskydd, lindrar missbruk, gudomlig kontakt, drömmar, frid, kärlek och lycka.
Den bärs som skyddsamulett - skyddar mot olika slags frestelser och beroenden.
Ametist är en högt andlig sten, verkar direkt genom kron chakrat. Den har en stark healing energi, är lugnande och rogivande för både tankar och känslor. En naturlig stressbortagare. Den stärker ditt andliga jag, och bistår dig i din andliga utveckling.
Tar bort negativa energier, och ersätter dem med positiva energier.
En mycket avslappnande sten, sägs vara bra vid insomningsbesvär, hjälpa mot huvudvärk.
Ametist är en ”allhelare” som skapar balans i både den fysiska kroppen, de eteriska kropparna och mentalt. Alla bör ha ett ametistkluster stående hemma, den renar sin omgivning och skapar en harmonisk helande atmosfär.
Den skyddar mot paranormal skada och illasinnade avsikter genom att skicka energin ut i universum efter att ha förvandlats till en positiv och kärleksfull energi.
Ametist lugnar sinnet och stillar ett överaktivt sinne. Har du svårt att sova så lägg ett kluster vid sängen. Överaktiva barn lugnas av dess vackra energi.
Ametist hjälper den som har missbruksproblem (alkohol, mat, socker, droger mm.) genom att hjälpa dig identifiera roten till beteendet. Den hjälper dig se din del i problemet och att ta ansvar för dina handlingar. Den hjälper dig komma över känslan av att vara offer så att du kan ta kontroll över ditt missbruk istället.