Örhängen solar plexuschakra med gul Kalcit, Citrin och antikt silverfärgade detaljer

  • 149 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

Antikt silverfärgade örhängen med 8mm gul Kalcit, 9mm Citrin och chakrasymbolen Manipura

Längd: 6.5 cm
Nickelfritt

Solarplexuschakra, ”Manipura”
Färg: Gul
Placering: Magområdet
Här sitter vår viljestyrka, livsenergi, livskraft, självförtroende, inspiration och våra sociala kontakter.
Obalans här kan avslöjas genom att vi sätter oss själva främst, genom maktfixering, låg energinivå, osäkerhet och brister i självförtroendet.

Gul Kalcit står för kreativitet, sexualitet, ökat självförtroende och självkänsla, lekfullhet och verkar innovationshöjande.
Kalcit stimulerar den fysiska kroppen och den sexuella, kreativa energin. Den hjälper dig att överkomma depression, likgiltighet och nedstämdhet och är en bra hjälp för att bearbeta känslomässiga problem. Sätt dig dagligen med en i var hand och meditera en stund.
Orange kalcit stimulerar kontakten det spirituella och den fysiska kroppen och stärker kommunikationen däremellan. Den för ner energin i de nedre chakrana och hjälper dig att bearbeta känslorna på ett instinktivt sätt. Den ökar metabolismen och vitaliteten.
Kalcit ska inte användas för att avlägsna negativ energi i ett hem. Kalcit är energiförstärkare och förstärker därför (den negativa) energin som är i rummet istället för att skingra den negativa energin som du försöker att bli av med.

Citrin står för manifestering, personlig styrka, mental klarhet, kreativitet, andlighet, och självkänsla.
Citrin är värmande, omhändertagande och stärkande. Det är den bästa stenen att använda för att uppnå allt av världslig karaktär i relationer, utbildning och i affärer. Det är en sten för överflöd och välstånd och hjälper dig att behålla det. Den hjälper dig att manifestera det du önskar och höjer din produktivitet. Den stimulerar generositet både hos dig och din omgivning. Arbetar du med försäljning hjälper den dig till bättre affärer.
Citrin tänder din inre gnista och låter dig skina, den stimulerar din föreställningsförmåga och hjälper dig att utstråla en attraktionskraft med hög frekvens.t.