Ring med fågel fenix och Hypersten

  • 159 kr
  • 127 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 2
Dela

Ring med en 8mm lilaskimrande pärla av Hypersthene i fågel fenix design.

Storleksjusterbar av silverpläterad koppar (nej, man blir inte grön om fingret)

Hypersten (även Hypersthene) är ett mineral som är rikt på både järn och magnesium som ganska vanligt mineral då man kan hitta det i både vulkaniska bergarter och i meteoriter. De är magiska och det sägs att hyperstenens frekvens hjälper oss att hitta lösningar på problem inte genom att tänka fram lösningen utan genom att släppa både problemet och lösningen och låta lösningen komma till oss. Hyperstenen kan särskilt hjälpa dig när du söker efter svar på en viktig fråga. Använd dem när du överväger vad du vill i ditt liv, för att hjälpa dig att stärka din förmåga att manifestera dina avsikter.
Hypersten utgör en användbar energi som kan bidra till att öka dina spirituella gåvor. Stenen kan hjälpa dig att utveckla din andlighet och din klärvojanta förmåga.
De har också utmärkta egenskaper för att hjälpa till med läkning och har metafysiska egenskaper som gör det fördelaktigt att använda dem i meditation. Deras energi kan lugna dig om du känner dig stressad eller orolig eller om du är trött och behöver slappna av. Den sägs också lindra ångest genom att ge oss närvaro till det fysiska och tillgång till baschakrat.