Ring med Smaragd av 925 silver i enkel design

  • 369 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

Silverring med en facetterad oval ljus Smaragd och cubic zirkonia på sidorna

Ställbar, one size fits all

Mått på sten: ca 5x4mm som ser ut till att ha en naturlig inklusion mitt i.

Då silver är väldigt mjukt så rekommenderar jag att du är väldigt försiktig när du ställer in ringen så att den passar dig.
Ringen har använts ett par gånger och kan nog bli glad av att få bli lite putsad på.

Smaragd sägs stimulera till ökad reflektion, kan hjälpa dig att uttrycka din kärlek och tankar, ge och stötta emotionell läkning och kan stimulera till ökad kreativitet, inspiration och passion
Smaragd står för kärlek och tillhör hjärtchakrat. Den sägs öppna upp, ge energi och kan hjälpa till vid beslut. Beslut i sökning av och kring förändring, där den kan öppna upp ditt hjärtas sanning för dig att följa. De sägs återuppliva en passion som blivit svag, det kan vara till en person men även till någon form av sysselsättning och hobby. Smaragd sägs vara ett bra verktyg för att öka kreativiteten och skapa inspiration!
Smaragd sägs hjälpa till att öppna upp förmågan att urskilja om någon i din närhet talar sanning eller inte. De kan även stimulera tankeprocessen och hjälpa till ökad reflektion, där de kan hjälpa dig att sätta dina egna behov först samt sägs hjälpa till att uttrycka din sanna kärlek.
De sägs kunna hjälpa till vid trauman och ge emotionell läkning för att återfå och bygga upp förtroendet till de i din närhet. De kan hjälpa dig att bryta negativa mönster i till exempelvis relationer, där de lär ge utrymme för sanningens ord och där du kan få en stabil grund att stå på. Oavsett om behovet kan vara att det behövs utvecklas mer kärlek eller att finna ny kärlek.