Dry your tears - Kit för känslomässigt läkande och bearbetning av hjärtesorg

  • 249 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 6
Dela

Ett kit för att läka och bearbeta hjärtesorg eller förlust bestående av trumlad Apachetår, ett hjärta av Golden Healer och rå Kunzit.

Levereras i en liten påse tillsammans med stenförklaringar.

Kombinationen finns även som affirmationsarmband som du kan bära med dig och detta hittar du här https://nymphbypamela.se/armband/silverplaterade-justerbara/affirmationsarmband-dry-your-tears-lakande-och-bearbetning-av-hjartesorg

Golden Healer står för attraktion, viljestyrka, framgång, Kristus medvetande och självhealing.
Det är en kristall som hjälper dig att bli av med destruktiva vanor som håller dig tillbaka. Den hjälper dig att bli av med negativa energier som stagnerat i dig som kritiska tankegångar, destruktiva känslomässiga beteenden, smärtsamma minnen och brist på förståelse för en viss situation.
Golden Healer fungerar som en andlig väckarklocka som får dig att inse vad du gör och vad du ska göra. Den får dig att reflektera över dina handlingar och de beslut du tar som har lett till att du står där du står.
Den hjälper dig våga känna tillit och stärker dina band till andra genom att låta alla tidigare synder bli förlåtna och glömda. Den stärker ditt självförtroende och självkänslan och hjälper dig att förstå, rensa, acceptera och våga börja om igen.

Apachetår även kallad Isobsidian står för Jordning, känslomässig läkning, förlåtande och beskydd.
Den läker gamla sår som uppstått genom svek eller andra trauman. Den ökar också förmågan att känna igen riskfyllda situationer där du känslomässigt kan råka illa ut. Hjälper dig att förlåta och att gå vidare. Absorberar negativ energi och används vid spirituellt arbete för att jorda dig när du jobbar på höga frekvenser och för att behålla ”fotfästet” så att du undviker yrsel och minnesförlust.

Kunzit står för hjärtesorg, anpassningsförmåga, relationer, skydd och återhämtning.
Kunzit hjälper den som står inför en stor förändring och de som har svårt att anpassa sig till och fungera i livet. Den lindrar hjärtesorger efter förlust eller separation och är en vän för den som återhämtar sig efter ett krossat hjärta samt skyddar i destruktiva relationer.
Använd den i magipåsar, på altare, i kristallnät eller bär den på dig för att höja kärleksvibrationerna. Meditera med den när du står inför ett vägval och känner dig vilsen och be dina guider om råd.

Fler tematiserade stenkit hittar du här: https://nymphbypamela.se/set-stenkit