Klot av Honungskalcit 9.2 cm

  • 1 089 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

Klot av vacker Honungskalcit med massa skimmer

Mått: ca 9.2 cm och väger 986 g

Honungskalcit underlättar utmaningar som kan innebära stora förändringar och hjälper dig behålla balansen och motivationen. Den stärker viljestyrkan och är hjälpsam i arbetet med långsiktiga projekt när motivationen sviktar. Stärker vitaliteten och tänder livsgnistan.
Honungskalcit är perfekta i kristallnät vars syfte är att manifestera en önskan. Genom att meditera med den eller bara sitta med den en stund varje dag förstärker den mediala förmågor och hjälper dig att förena dig med universums gudomliga fullkomlighet. Den för in änglaenergier genom kroppen och hjälper dig anpassa dig till jordelivet.
Den underlättar utmaningar som kan innebära stora förändringar och hjälper dig behålla balansen och motivationen. Den stärker viljestyrkan och är hjälpsam i arbetet med långsiktiga projekt när motivationen sviktar.
Fysiskt lär honungskalcit stärka vitaliteten och tänder livsgnistan. Den hjälper vid depression och stärker självkänslan, uthålligheten och tålamodet. Den stärker immunförsvaret och frigör besvär av sexuell karaktär.
Kalcit renar från gamla energier och renar både kropp och aura från gifter och dåliga energier. Den stärker kroppen inför förlossningen och renar under förloppet.