Mama Bear – Graviditets Kit

  • 199 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 7
Dela

Time to get preggo!!!
Ett kit för att öka fertilitet och stärka bandet mellan barnet och mamman bestående av Rosenkvarts, Aventurin och Månsten i varierande format

Levereras i en liten påse tillsammans med stenförklaringar, en tygpåse och en liten gummibjörn av resin

Om du istället vill ha dessa kristallerna i armband så hittar du det här https://nymphbypamela.se/products/encouragement/affirmationsarmband-mama-bear-time-to-get-pregggo

Månsten associeras med en feminin energi och med kroppens yin-energi. Den synkroniserar kvinnans reproduktiva cykel med månens rytm. Det är en bra sten att ha med vid förlossningar eftersom den hjälper den naturliga processen.
Månsten är en av de starkaste kristallerna för fertilitet och i synnerhet för kvinnor som försöker bli gravida och under hela graviditeten. Den ökar den kvinnliga energin och kärleksenergin och underlättar naturlig befruktning. Den hjälper också den som har problem under menstruationen och lindrar eventuella problem genom att den balanserar de kvinnliga hormonerna. 

Rosenkvarts är en moderlig och kärleksfull sten som stärker bandet mellan mamma och barn, speciellt om den hålls på magen under graviditeten.
Rosenkvarts är en sten för ovillkorlig kärlek och hjälper fertilitetsproblem. Bär den tillsammans med andra stenar som ökar fertiliteten eftersom den ökar den totala kraften och healingen. Rosenkvarts hjälper också kroppens läkning efter förlossningen och hjälper kroppen att återställas efter graviditeten. Ställ gärna i sovrummet och vid babyns vagga. Håll den också över magen under graviditeten för att stärka kontakten till ditt ännu ofödda barn. Denna sten kan inte överdoseras.

Grön Aventurin hjälper dig genom förändringsprocessen och är en fantastisk kristall för ökad fertilitet. Använd den när du försöker bli gravid och i början av graviditetsförloppet när risken för missfall är som störst.