Orm av Afrikansk Blodsten 5 cm

  • 279 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

En orm av Afrikansk Blodsten att pryda hyllan, altaret, ge bort i present eller bara att glädja sig åt.

Mått: ca 5x3 cm

Afrikansk Blodsten (också kallad Seftonit) främjar en känslomässig tillväxt och mognad och ger balans när vi upplever stress.
Generellt motverkar den negativitet i livet, och ger oss ibland insikten att det är bättre att dra tillbaka än att illa fäkta.
Seftonit är en form av blodsten, en grågrön jaspis med röda fläckar. Den hjälper oss att stimulera vår känslomässiga tillväxt och ger oss balans när vi upplever stress. Den hjälper till att lugna vårt sinne och tar bort förvirring för oss. Medan Seftonit ger oss inre styrka och mod, hjälper den oss också att undvika farliga situationer genom att hjälpa oss att känna igen när vi antingen behöver göra ett strategiskt tillbakadragande eller vara mycket mer flexibla. Seftonit eliminerar negativiteten runt oss och hjälper oss att föra in andlighet i vår vardag. Den grundar / skyddar oss och hjälper till att fördjupa vår visdom och känslighet för när vi behöver begära inre vägledning. Seftonit hjälper klärvojans och stimulerar våra drömmar. Seftonit förbättrar både vår kreativitet och vår intuition och hjälper oss också att göra det bästa av våra talanger och förmågor.
Fysiskt sägs Seftonit vara fördelaktig för hjärtat och även för vår blodcirkulation.