Räv av rosa Opal

  • 99 kr
  • 79 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

Bedårande räv av rosa Opal att ha som dekoration eller runt halsen

Höjd; ca 3x1.5 cm
Vänligen meddela i kassan om du vill ha den som hänge eller ej

Opal (rosa) står för känslomässig läkning, stresslindrande, änglakommunikation och livsglädje.
Rosa Opal är en variant av opaler som är mer opaka och bär inte opalens ”eld”. Det är en livsbejakande sten som hjälper dig att få tillbaka glädjen i ditt liv. Använd Rosa Opal när du behöver bli av med gamla mönster som inte längre fungerar för dig, samt ge dig inblick i sätt som hjälper dig att förbättra ditt emotionella, andliga och intellektuella jag. Den håller dig lugn och centrerad och hjälper dig på vägen mot nya mål med självförtroende och med kärlek. Den lindrar traumatiska hjärtesorger och löser upp stress och spänningar. Rosa opal lindrar ångest och rädslor och hjälper dig hålla känslorna under kontroll och är mycket användbar i situationer där man känner sig sårbar.
Den öppnar för kommunikation med änglavarelser och hjälper dig att kommunicera med hjärtat. Den är också hjälpsam vid resor i tidigare liv där försoning, acceptans och känslomässig läkning är nödvändig.
Rosa Opal lugnar irriterad hud, använd gärna i oljebaserade elixir som edan smörjs på det irriterade området. Den hjälper vid problem med lungor, hjärta, lever och mjälte. Tänk på att opal innehåller vatten, så lämna dem inte i solljus eller i vatten för då kan de bli spröda och gå sönder.