Work work work - På arbetsplatsen

  • 199 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 3
Dela

Ett kit för att öka hjälpa dig fokusera på rätt saker på jobbet och för att blockera energitjuvar bestående av Rökkvarts, Malakit och Labradorit  i varierande format

Levereras i en liten påse tillsammans med stenförklaringar, en tygpåse och ett klistermärke med uppmuntrande ord

Labradorit lockar fram det bästa hos människor och är bra på arbetsplatser där man interagerar med andra människor som till exempel kundcenter, butik och i kontorslandskap. 

Rökkvarts ska placeras i hemmet eller arbetsmiljön för att filtrera bort dålig stämning, klagomål, skvaller och annat som dränerar ens styrka och entusiasm. En spets av Rökkvarts på den del av ditt skrivbord som vetter mot den/de som utsänder den negativa energiner för att skydda dig. 

Malakit stärker självdisciplin och självkontroll. Den hjälper dig att hålla fokus i dina projekt, speciellt de som är i linje med ditt hjärtas önskan. Skyddar mot negativa energier och föroreningar både i atmosfären och energifältet.
Ställ en Malakit på ditt skrivbord för att blockera negativa energier från omgivningen, även de som kommer elektroniskt (e-post, telefonsamtal osv.)

Fler tematiserade stenkit hittar du här: https://nymphbypamela.se/set-stenkit