Yoniägg av Drakblodsjaspis 40x25mm (med hål)

  • 199 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 4
Dela

Yoni är sanskrift och betyder vaaaagajna!

Yoniägg är till för att stärka muskulaturen och närvaron i bäckenbotten. Yoni är sanskrit och betyder helig plats, på svenska säger vi vagina. Yoni ges liv och energi med hjälp av äggen när dessa stimulerar muskulaturen. De sägs även öka den sexuella och sensuella energin.
Givetvis kan man använda äggen till dekoration eller ha att klämma på i soffan :-)

Mått: 40x25mm hål finnes för snöre

Användarinstruktioner från underbara Anette Uhlin hittar du här:  https://www.anetteuhlin.com/post/yoni-%C3%A4gg-nyb%C3%B6rjarguide

Drakblodsjaspis sägs ge ökad kreativitet och självreflektion, stimulera kundaliniflödet och verka jordande, ge överflöd, kärlek och kraft
Är centrerande och grundande. För in glädje, vitalitet och tillförsikt.
Det är en sten för din personliga kraft som även för med sig styrka och mod samt hjälper dig känna dig säker oavsett vad du står inför.
Den lär hjälpa dig att uppnå dina mål och upplösa eventuella falska självuppfattningar så att du kan utvecklas till ditt sanna jag.
Drakblodsjaspis lär ge dig stöd på flera olika plan såsom spirituellt, mentalt och fysiskt. Den sägs stötta och hjälpa dig i perioder som är tuffa men även lätta på smärta i kroppen, specifikt kramper och ryggont.