Zodiac Halsband Väduren med Selenit och Jaspis

  • 249 kr

Finns i lager!
Dela

Ett guld eller silverfärgat halsband med kedjelängd 40 cm och ditt stjärntecken i form av en hängande berlock av rostfritt stål tillsammans med två väl utvalda kristaller för styrka och balans för just ditt stjärntecken.

Stjärntecknet Väduren - Aries med 6mm Selenit och 8mm röd Jaspis (utförande kan variera men kristallerna är alltid de samma)

Nickelfritt
Önskas en längre kedja så meddela detta i kassa

Jaspis (röd) står för fysisk styrka, vitalitet, stabilisering, lugnande och kundaliniresning.
Röd jaspis hjälper att frigöra skuld och skamkänslor förknippade med sexualitet. Den är till stor hjälp i återhämtningsprocessen för de som utsatts för sexuella övergrepp. Den aktiverar och stimulerar baschakrat och hjälper kundalinienergin att stiga och stimulerar uppvaknandet.
Röd jaspis sägs stärka celltillväxten och genererar muskelvävnad och hjälper kroppens återhämtningsförmåga efter träning eller annan fysisk aktivitet. Det är en långsamtverkande sten som bör användas över en längre tid för att få full effekt.

Selenit står för andlig aktivering, kommunikation med ditt högre jag, guider och änglar.
Den har en hög vibration och underlättar kontakten med högfrekventa varelser som änglar och guider. Den hjälper dig också att kommunicera med ditt högre jag, själen som är den ljusvarelse du är bortom ditt ego och som finns inom dig.
Selenit öppnar dörrarna till dina eteriska chakran och släpper in det eteriska ljuset in i ditt energifält. Den öppnar och renar kronchakrat och möjliggör en klar och tydlig kommunikation med ljusbärarna.
Den renar blockeringar i auran och är mycket användbara när man vill rikta energi i kristallhelande syfte. Genom att meditera med en Selenit kan man öppna upp för kommunikation med guider och änglar på högre energinivåer. Placera den då gärna på tredje ögat när du söker kontakt.