Zodiac Armband Fiskarna med Sodalit och Silverlövsjaspis

  • 24 kr

Finns i lager!
Dela

Stjärntecknet Fiskarna - Pisces med 6mm Sodalit och 8mm Silverlövsjaspis

Ett justerbart armband med ditt stjärntecken och två väl utvalda kristaller för styrka och balans av antingen guld eller silverfärgad rostfri stål

Sodalit står för intuition, självförtroende, andligt växande, stress och balans.
Sodalit hjälper uppvaknandeprocessen genom att stimulera tallkottkörteln och tredje ögat. Det är en sten för självacceptans och självförtroende och hjälper i självvärderingsfrågor och för att uppnå känslomässig balans.
Sodalit hjälper dig att vara ärlig mot dig själv och att stå för det du tror på och för dina övertygelser. Den hjälper dig i frigörelseprocesser av det som håller dig tillbaka och att frigöra gamla inlärda mönster som inte längre gagnar dig.
För den som klättrar på karriärstegen kan Sodalit hjälpa genom att den förstärker din förmåga att uttrycka dig både verbalt, logiskt och intuitivt.
Den sägs eliminera elektromagnetisk strålning och lindra ångest och panikattacker samt fobier. Den sägs också stärka immunförsvaret och balansera ämnesomsätningen. Har du svårt att varva ner och somna på kvällen kan det hjälpa att placera en Sodalit över tredje ögat en stund innan du ska somna.

Silverlöv Jaspis stärker din viljekraft och ökar din självdisciplin. Den uppmuntrar dig också till oberoende individualitet och att stå upp för det som känns rätt för dig. Hjälper dig att vara mer i harmoni med dig själv och är också mycket användbar vid meditation och kreativ visualisering. Silverlöv Jaspisen förmedlar även jordning och centrering av ditt inre.