Zodiac Armband - Jungfrun med Fluorit och Angelit

  • 249 kr

Finns i lager!
Dela

Ett justerbart armband med ditt stjärntecken och två väl utvalda kristaller för styrka och balans av antingen guld eller silverfärgad rostfri stål.

Stjärntecknet Jungfrun - Virgo med 6mm Fluorit och 8mm Angelit (utförande kan variera men kristallerna är alltid de samma)

Nickelfritt

Fluorit står för mental styrka, beslutsfattande, rening, ökad koncentration, missbruk, läker brustet hjärta och stimulerar kreativitet.
Den ökar koncentrationsförmågan och skärper sinnet. Den stabiliserar och renar negativ energi från auran och chakrana. Den läker ett brustet hjärta och ger den emotionella kroppen en förståelse för tidigare händelser i det undermedvetna som hindrar hjärtat och sinnet från att acceptera det som sker.
Den frigör missbrukarens slaveri och läker emotionella trauman som ger bränsle åt missbruket och harmoniserar hjärtat med sinnet. Fluorit förbinder sinnet med själen och stimulerar den logiska tankeprocessen. Under natten skyddar den mot mardrömmar och hindrar väsen som försöker penetrera dina drömmar från att nå dig.

Angelit står för medvetenhet, beskydd och kommunikation på alla nivåer.
Angeliten är en symbol för den uttalade, manifesterade och kommunicerade kärleken till ljuset i världen. Den sägs skapa eller förstärka kontakten med änglar och ditt skyddstotem.
Den är skyddande och kan hjälpa till att öppna för kanaliserade budskap.
Angeliten symboliserar din inre röst, ditt hjärtas röst eller din inre mentor eller andlige vägledares röst.