Zodiac Armband - Skorpionen med Turmalin och Unakit

  • 249 kr

Finns i lager!
Dela

Ett justerbart armband med ditt stjärntecken och två väl utvalda kristaller för styrka och balans av antingen guld eller silverfärgad rostfri stål.
Stjärntecknet Skorpionen - Scorpio med 6mm Turmalin (kan förekomma i olika nyanser) och 8mm Unakit. (utförande kan variera men kristallerna är alltid de samma)

Nickelfritt

Unakit hjälper reproduktionssystem, regression, balans, trauma och återhämtning.
Unakit balanserar de emotionella och andliga kropparna och frisätter blockeringar i energifältet. Den hjälper dig vidga ditt seende så att du kan få inblick från högre världar och andra energiplan.
Den hjälper oss att gå vidare från gamla övertygelser från det förflutna som inte längre gynnar dig. Det är en bra sten för regressionsresor eftersom den ger förståelse av tidigare händelser och den roll de spelar in i nuvarande reinkarnation.
Unakit har en lugnande effekt och är bra för att skapa en lugn miljö på arbetsplatsen eller i hemmet genom att den genomsyrar sin omgivning med kärlek och harmoni.

Turmalin kan användas för att attrahera inspiration, mod och självförtroende. Den stimlerar balans mellan den högra och vänstra hjärnhalvan och mellan de manliga och kvinnliga krafterna inom oss.