Armband Silver Widow med Falköga, Spinell och antikt silverfärgade detaljer

  • 249 kr

Finns i lager!
Dela

Ett armband av 8mm mystiskt skimrande blå Tigeröga med en spindel och en facetterad Spinell med antikt silverfärgade detaljer.

Nickelfritt
Saknas din storlek bland de som erbjuds så meddela detta i kassan.

Falköga (blå Tigeröga) står för jordning, beskydd, medvetenhet, livskraft, insikt och nya perspektiv.
Det är en auktoritativ sten som avvärjer mardrömmar, skyddar från ondska och avundsjuka, och ger djupare insikter och medvetenhet så att man kan se bortom det uppenbara. Den är ett fantastiskt hjälpmedel för att öka de sensoriska gåvorna och förmågan att se bortom det ögat ser och ger en länk till kosmiska krafter som ger inspirerande vägledning.
Det är en kraftfull sten för att läka jordens energier och för att öka självförståelsen. Den jordar i kaotiska situationer och ställer problem i nya perspektiv, speciellt när den placeras på det tredje ögat.

Svart Spinell är en jordsten som kan användas av healers för att rensa ditt sinne från negativa tankar och känslor. Genom den mentala slöjan kan du bedöma din miljö och upptäcka lösningar som du inte var medveten om fanns. Svart Spinell är här för att hjälpa dig att upptäcka svaren du behöver, oavsett om de gäller ett enskilt problem eller ett större problem med att maximera din potential.
Svart Spinell är en kraftfull emotionell och andlig healer. Men vissa kristallhängivna svär vid kristallens förmåga att också påverka kroppsliga förändringar.