Silverpläterat hänge med Akvamarin

  • 159 kr
  • 127 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

Silverpläterade berlocker med Akvamarin och cubic zirconia (endast nr 2 är kvar)

Mått:
Nr 2. är 2x1.5 cm inkl berlockhållare

Kedja ingår inte men du kan du köpa till en här:
https://nymphbypamela.se/halsband/kedja/antikt-silverfargad-kedja

Akvamarin står för kommunikation, lugnande, kompromiss, konfliktlösande, medialitet, mod, frid och rening.
Akvamarin hjälper dig att övervinna rädslor inför att tala och den är synnerligen hjälpsam för lärare och för den som ska tala inför publik eller leda en presentation. Den hjälper dig formulera dig från ett högre medvetande och att formulera dig med tydlighet och övertygelse. Den hjälper dig också att hålla tillbaka ilska i pressade situationer så att du kan uttrycka dina känslor och dina åsikter på ett konstruktivt och balanserat sätt.
Akvamarin stärker medkänslan för andra individer, den främjar måttlighet och att ta ansvar för sina handlingar. Den hjälper dömande människor att vara mer toleranta och hjälper den som är överväldigad av ansvar att finna ordning i kaoset. Den främjar ett rättvist beteende och leder mot kompromisser i förhandlingar. Den ger tyst mod och tydliga motiverade ord i konfrontationssituationer. I ett kärleksförhållande hjälper den två individer med olika livsstil att leva tillsammans i harmoni.
Akvamarin hjälper dig som tidigare haft problem med missfall och kan vara en bra sten att bära under hela graviditeten. Den hjälper kroppen genom hela graviditetsförloppet och avlägsnar eventuella motstånd. Den hjälper också att avlägsna känslomässigt bagage som kan ligga som mentala hinder som manifesterats i kroppen och skyddar mot negativitet som kan skada både mor och bebis.