Uggla av Kambaba 4 cm

  • 169 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

Klok uggla av Kambaba som är ett unikt tllskott i kristallsamlingen, på altaret eller på hyllan 

Mått: ca 4x3cm

Kambaba kan ge spirituellt beskydd och uråldrig visdom, välstånd och kan verka läkande i samklang med hjärtat
Kambabasten lär vara en sten för lugn, stillhet och fred, som sägs föra in naturens läkande energi ända in till själen. De sägs dra visdom från dess uråldriga livsenergier och kan öppna hjärtat till förmågan att kunna ge och ta emot kärlek. Lär öka pengaflödet och välståndet.
Förvara den gärna på arbetsplatsen då den lär förbättra en redan etablerad karriär eller ett affärsintresse, och kan avvärja onödiga eller oönskade förändringar. Kan användas i magipåsar för välstånd och pengar. Lär även vara fin under meditation och kan ge spirituellt beskydd och föra in naturens läkande energi.
Kambabasten sägs även vara en sten med själslig förankring, som lär bygga på visdom från förfädernas energier som sägs ha lagrats i stenens virvlar för att släppa fram ditt naturliga fridsamma jag! De kan främja känslan av lycka och aktivera förmågan att attrahera välstånd och överflöd till sitt liv.
Det lär även vara en utmärkt jordande sten för användning på äldre platser, både naturliga och skapade av människor, för att kunna ansluta till de som en gång bodde där. De sägs vara mycket skyddande mot spirituella faror, oönskade andar och väsen på platser och i byggnader.