Örhängen med bin, Bumblebee Jaspis och antikt silverfärgade detaljer

  • 149 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

Antikt bronsfärgade örhängen med 6mm Citrin, 8mm Bumble Bee och kompasser

Längd: 5 cm
Nickelfritt

Bumble Bee Jaspis lär skapa acceptans och självkänsla, sägs ge förändring, frigörelse och beslutsfattande.
Fysiskt sägs Bumble Bee Jaspis lindra magproblem, allergier, stärka nervsystemet, hjärt- och cirkulationssystemet.
Den sägs hjälpa dig att acceptera förändringar och att hitta nya möjligheter. Den lär höja självkänslan och beslutsfattandet utifrån magkänslan. Den sägs även vara en utmärkt följeslagare på ”livets resa” då den kan frigöra blockeringar som baseras på rädslor för att misslyckas.
Bumble Bee Jaspis är en underbar kristall för egenföretagaren, den som studerar eller projektledaren, då den sägs ge ökad kraft, uthållighet och inspirera till att fortsätta framåt trots eventuella motgångar och hinder. Den bör dock ej bäras direkt mot huden, då den får sina underbara och magiska färger från svavel och arsenik. Kan bäras med dig i en tygpåse eller placeras i närheten av den plats du ofta befinner dig kring.
Bumble Bee Jaspis är egentligen inte en ren Jaspis utan en kombination av vulkaniska mineraler som anhydrit, hematit, svavel, arsenik m.fl. Det är detta som ger den sitt karakteristiska och magiska utseende.
OBS! Denna sten bör absolut inte användas direkt i vätska om man till exempel vill använda den i elixir. Då den innehåller både svavel och arsenik bör den inte heller användas direkt mot huden, såsom i ett halsband eller armband och därför finner du den hos mig endast som trumlad eller i örhängen där den inte rör huden.