Örhängen Jack Skellington med Silverobsidian, Spinell och silverfärgade detaljer

  • 149 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 5
Dela

Örhängen med 8mm silverskimrande Obsidian, svart facetterad 4 mm Spinell, Jack från Nightmare Before Christmas och antikt silverfärgade detaljer

Längd: 6.5 cm
Nickelfritt

Silverobsidian stärker din kontakt med din kropp och dess behov och är en stark beskydds- och lyckosten.
Den lugnande och balanserande energin hos obsidian stärker vår närvaro och förmåga att vila i oss själva. Stenen tar emot och absorberar hysteri och nervositet samt lugnar dig och höjer din insikt. Silverobsidianen är en bra problemlösare som även är relationsfrämjande och avlägsnar godtrogenhet och ger ömhet.
Silver Obsidian är en stark beskydds- och lyckosten.

Svart Spinell är en jordsten som kan användas av healers för att rensa ditt sinne från negativa tankar och känslor. Genom den mentala slöjan kan du bedöma din miljö och upptäcka lösningar som du inte var medveten om fanns. Svart Spinell är här för att hjälpa dig att upptäcka svaren du behöver, oavsett om de gäller ett enskilt problem eller ett större problem med att maximera din potential.
Svart Spinell är en kraftfull emotionell och andlig healer men vissa kristallhängivna svär vid kristallens förmåga att också påverka kroppsliga förändringar.