Örhängen "Broomsticks" med K2, Apatit och antikt silverfärgade detaljer

  • 149 kr

Produkten är tyvärr slut i lager :(
Maila mig om du är intresserad av denna!

Dela

Örhängen av 8mm K2 och 6mm skimrande Apatit med osamarbetsvilliga kvastar och antikt silverfärgade detaljer

Längd: 7.5 cm
Nickelfritt

K2 står för intuition, visdom, insikt, känslokontroll, akashakrönikorna och balans.
En underbar sten för både intuition, visdom och insikt! Den får sina himmelska och andliga egenskaper från azuriten och det jordande och stabiliserande från graniten. Det gör den till en utmärkt sten att ha med under meditation då den hjälper oss att med själen nå de högre eteriska planen samtidigt som vi bibehåller en förankring till jorden via den fysiska kroppen.
Använd den under meditation då den hjälper dig att med själen nå de högre eteriska planen samtidigt som du bibehåller en förankring till jorden genom den fysiska kroppen.

Apatit står för självkontroll, balans, självuttryckande och kreativitet.
Blå apatit hjälper dig som vill kontrollera ditt matintag och att behärska hungern i en viktkamp. Bär den på dig hela dagarna för att behålla balansen i jobbiga stunder.
Den renar och balanserar auran och rensar blockeringar. Den är synnerligen bra i kristallutlägg som gäller chakrabalans och för att balansera yin och yangeneregier.
Blå apatit stärker manifesteringar och hjälper dig på vägen mot att nå ditt resultat. Den ger klarhet i sinnet och förstärker förmågan till självuttryckande på alla nivåer. Det är en fantastisk sten för konstnärer och författare och andra kreativa yrken.
Fysiskt så är apatit mycket helande på kroppens meridianer, organ och endokrina körtlar. Den stärker tänder, ben och brosk om den tas som elixir eller kristallvatten och den kan också lugna rädslor inför ett tandläkarbesök.