Örhängen Silver Widow med Rubin, Rubelit och antikt silverfärgade detaljer

  • 159 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 10
Dela

Eeeeew Spiders!

Örhängen med 8mm rosa Turmalin, facetterad röd Korund, hiskliga spindlar och antikt silverfärgade detaljer

Längd: 5.5 cm
Nickelfritt

Röd Korund aka Rubin är en värdefull ädelsten, en röd varietet av mineralet korund som anses vara den mest kraftfulla pärla i universum, och förknippas med många astrala tecken. Att äga en Rubin sägs ge förnöjsamhet och fred. Ges som en gåva, är rubinen en symbol för vänskap och kärlek. Rubin är också en symbol för vitalitet och kungligheter. Rubinens budskap är att ingenting är för bra för dig. Låt rubinen påminna dig om din livskraft och din passion. Rubin är för dig som vill ta plats! Låta dina drömmar göra världen till en bättre plats att vara i. Tillåt din kreativitet och inre eld ge dig en plats på livets scen som du älskar och är stolt över. Rubinen stöder dig att ta nya tag och inte ge upp när det känns som om du har allt emot dig.

Rosa Turmalin även kallad Rubellit för med sig närvaro och universell kärlek.
Det är en mycket positiv kristall som ger styrka och som öppnar för andra perspektiv. Den höjer medvetenheten för vad som pågår på vår planet och stärker de som arbetar i hälsofrågor med både människor, djur och natur.
Rubellit ger kraften att bryta sig loss från destruktiva relationer och kan sedan ge känslomässigt stöd under övergångsperioden när man lär sig att leva fri från det som inte längre tjänar. Den kan hjälpa till med känslomässig läkning efter uppbrott eller annan förlust och även gamla känslomässiga sår från barndomen.
Fysiskt sägs rubellit förbättra cirkulationen i kroppen och stabilisera blodtrycket.