Ring med svart Opal i vintageinspirerad design av 925 silver

  • 499 kr
Finns i lager!
Lagersaldo: 1
Dela

Silverring i en vintageinspirerad design med en oval mjölkig svart Opal

Ställbar, one size fits all.
Då silver är väldigt mjukt så rekommenderar jag att du är väldigt försiktig när du ställer in ringen så att den passar dig.

Mått på sten:
Ringen har använts ett par gånger och kan nog bli glad av att få bli lite putsad på.

Opal stärker vår individualitet och personliga utryck och hjälper oss att acceptera och förändra personlighetens sämre sidor. Den stimulerar den kreativitet som ryms inom oss och ger oss inspiration och fantasi att skapa vår framtid med. Opal är en lugnande och avstressande sten. Placera den över spända muskler för att lösa upp. Lägg den på ditt arbetsbord eller håll den i vänster hand för avstressning. Den lugnar också vid ilska och rädsla. Den är grundande. Opal är en kärlekssten. Den process av kärlek till sig själv, som Rosenkvarts initierat, bearbetar Opal för att kärleken skall kunna riktas vidare utåt. Detta innebär att lära sig släppa taget om gammal sorg och rädsla samt oro för framtiden. Opal är en sten som ger känslomässig jämnvikt till hjärtat på samma sätt som Fluorit balanserar intellektet.

Fun Fact:
Det är en ädelsten som består av amorf vattenhaltig kiseldioxid. Färgspelet i opalen kommer sig av små kulor av kristobalit på en tiotusendels millimeter i diameter. Detta innebär att mineralet inte helt är amorft. Man skiljer på opal på svart grund och opal på vit grund. Den svarta är mer sällsynt än den vita och är därför mer värdefulla. De är trots sitt namn inte svarta, utan glittrar i regnbågens alla färger mot en skönjbar svart bas.
Opaler innehåller vatten, som med tiden kan försvinna ur stenen. Stenen innehåller upp till 30 % vatten och när det är borta, spricker stenen. Man kan smörja in stenen med vatten eller olja för att förhindra att den torkar ut.